Pečarska šamotna malta Wolfshöher Hydro 0-1 mm – ZA ZUNANJE KAMINE, ŽARE IN PEČI

37,47 z DDV

Na zalogi

Šifra: 16118 Kategorija:

Opis

Pečarska malta z izboljšano obstojnostjo za zunanje kamine žare in peči. Je bolj obstojna kot malte s keramičnio vezjo pri gradnji na prostem. 45min čas sušenja omogoča delo brez pretiranega hitenja tudi za domače mojstre.

  • Hidravlično vezljiva malta za povezovanje keramičnih materialov
  • Za zunanja kurišča in šamotne plašče
  • Enako raztezna kot šamot (preprečuje pokanje z razslojevanjem)
  • Izboljšana obstojnost na zunanje vplive glede na malte s keramično vezjo
  • Termično obstojna do 1050°C

Uporaba:

Malto zmešajte z vodo iz pipe. Vode dodajte toliko, da bo malta lahko mazljiva, ne tekoča. Pred nanosom navlažite šamotne plošče. Malto nanašamo na čisto podlago brez prahu, debelina nanosa je lahko do 10mm. Malta prične vezati po približno 15min (odvisno od temperature in vlage). Pripravljeno malto porabite v 45min. Malto lahko uporabljate v temperaturnem območju 5-35°C. Neodprto malto hranite v suhem prostoru, rok uporabe je 12 mesecev.

Dodatne informacije

Teža 25 kg

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

SPOŠTOVANI KUPCI

Od 25.7.2020 do 9.8.2020 bo osebje naše trgovine na kolektivnem dopustu. V tem času lahko še vedno opravite nakup, pošiljke pa bodo odposlane, ko se naša ekipa vrne z dopusta. Hvala za razumevanje.