Načini plačila

Načini plačila

V spletni trgovini vsezakamin.si so omogočeni naslednji načini plačila:

Plačilo po povzetju

V kolikor želite naročeno blago plačati po povzetju ob dostavi na vaš izbrani naslov vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Znesek za naročeno blago poravnate uslužbencu dostavne službe ob dostavi blaga na vaš naslov. Ob plačilu po povzetju ob dostavi se kupcu zaračuna strošek provizije za to storitev po veljavnem ceniku dostavne službe ki dostavi blago. Kupec je na to opozorjen med oddajo naročila. Kupci, ki si želijo izogniti plačilu provizije lahko plačajo blago po predračunu ali pa z gotovino ob osebnem prevzemu na naslovu ponudnika.

Plačilo po predračunu

V kolikor želite naročeno blago plačati po predračunu vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Po oddaji naročila bomo vam pošljemo predračun na vaš elektronski naslov. Znesek po predračunu nato nakažete na transakcijski račun ponudnika, ki je zapisan na predračunu. Po prejemu plačila na naš tekoči račun naročilo v najkrajšem možnem času pripravimo za dostavo oz. osebni prevzem.

Plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu na naslovu ponudnika

V kolikor želite naročeno blago osebno prevzeti vas prosimo, da to označite ob izpolnjevanju naročila. Naročeno blago je možno prevzeti na naslovu ponudnika Hrovat Jurij s.p., splošno pečarstvo, Grobeljska cesta 2, 1234 Mengeš. Plačilo je ob osebnem prevzemu na naslovu ponudnika možno zgolj v gotovini.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.