Akcija!

Vermikulitna izolacijska plošča 800x600x30 mm – do 950 °C

27,77 23,61 z DDV

Na zalogi

Šifra: 11452 Kategorija:

Opis

S pomočjo teh plošč se rešimo nepotrebnih toplotnih izgub v smeri zidov, kar še poveča učinkovitost same naprave. Poleg tega pa se pri uporabi take vrste izolacijskih materialov pri konveksnem kroženju zraka ne dvigujejo mikro delci in prah, kakor se to dogaja pri uporabi izolacijske volne. Ne vpliva na kvaliteto zraka v prostoru in ne škodi zdravju.

Toplotna prevodnost pri 100°C : 0,14 W/mK
Gostota: 430 kg/m3

Izdelka zaradi krhkosti ne pošiljamo po pošti!!

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

DOBRODOŠLI NA SPLETNI TRGOVINI VSEZAKAMIN.SI

V skladu s trenutno situacijo in ukrepi za zajezitev širjenja okužb z virusom COVID-19 od 16.11.2020 do nadaljnjega ni možen osebni prevzem na sedežu našega podjetja. 

Spletna trgovina posluje normalno, saj vam naročeno blago (razen izjem) pošljemo na vaš dom z dostavo. 

Najlepša hvala za razumevanje in ostanite zdravi,

Ekipa vsezakamin.si