Toplotna izolacija XPS 1250x600x10mm – izoliranje kanalov za dovod zraka

7,00 z DDV

Na zalogi

Možen samo osebni prevzem

Opis

Izolacijska plošča XPS je narejena iz ekstrudiranega poliestirena in je primerna za izolacijo kanalov za dovod zraka, za preprečevanje kondenza. Primerna je tudi za kanale, ki tečejo v estrihu saj je dovolj odporna tudi na mehanske obremenitve. Plošča ni primerna za izolacijo razvodov toplega zraka in ne prenaša temperaturnih obremenitev. Plošča je enostavna za montažo, lahko se jo reže s tapetniškim nožem (olfa nož). Plošče lahko pritrjujemo z gradbenim lepilom, silikonom ali povijemo z ALU-samolepilnim trakom.

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

SPOŠTOVANI KUPCI

Od 25.7.2020 do 9.8.2020 bo osebje naše trgovine na kolektivnem dopustu. V tem času lahko še vedno opravite nakup, pošiljke pa bodo odposlane, ko se naša ekipa vrne z dopusta. Hvala za razumevanje.