Akcija!

ŠTEDILNIK NA DRVA NORDICA AMERICA

4.951,98 3.614,95 z DDV

Dobavljivo – ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Štedilnik na drva NORDICA CUCINOTTA ima zunanjost iz poliranega in posteklenela litega železa v barvah matt krema ter antracitno črna.

Kurišče je izdelano iz litega železa in posebnega materiala Nordiker. V kurišču je tudi nastavljiva rešetka iz litega železa.

Tudi okvir štedilnika, kuhalna plošča in rinke so iz litega železa.

Vrata kurišča imajo dvojno termično odporno steklo, da lahko opazujemo gorenje v kurišču. Vrata kurišča imajo dvojno steklo.

Pod kuriščem ima predal za shranjevanje lesa.

Na desni strani kurišča se nahaja tudi 78l pečica.

Clean Glass Control oz. CGC je sistem ki omogoča ohranjanje čistega stekla na notranji strani vrat kurišča. To je omogočeno z dotokom svežega predgretega zraka, ki odriva dim stran od stekla in s tem to ostane čisto.

Nordiker je poseben temperaturno odporen material za kurišča Nordica. Omogoča visoke zgorevalne temperature, je odporen na udarce in termične obremenitve ter ima dolgo življenjsko dobo.

Clean Glass Control oz. CGC je sistem ki omogoča ohranjanje čistega stekla na notranji strani vrat kurišča. To je omogočeno z dotokom svežega predgretega zraka, ki odriva dim stran od stekla in s tem to ostane čisto.

Tehnologija PCS (Post Combustion System) oz. sistem dodatnega zgorevanja s pomočjo sekundarnega in terciarnega zraka. Nezgoreli dimni plini v popolnosti zgorijo, poveča se izkoristek, močno pa se zmanjšajo tudi emisije škodljivih snovi.

 

TEHNIČNI PODATKI:

Nazivna toplotna moč: 11,6 kW

Maksimalna toplotna moč: 15,3 kW

Izkoristek: 76,0 %

Zmožnost ogrevanja prostora: do 333 m3

Dimenzije (ŠxVxG): 1280x860x660 mm

Teža: 321 kg

Poraba goriva: 3,5  kg/h

Izhod dimnih plinov: fi 160 mm (zgoraj ali zadaj)

Energijski razred: A

Doplačilo za barvo matt cream : 218,00 EUR + DDV

https://www.lanordica-extraflame.com/en/products/woodburning-cookers/america

Dodatne informacije

Teža 321 kg
Dimenzije (DxŠxV) 128 × 66 × 860 cm

Morda vam bo prav tako všeč…

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

SPOŠTOVANI KUPCI

Od 25.7.2020 do 9.8.2020 bo osebje naše trgovine na kolektivnem dopustu. V tem času lahko še vedno opravite nakup, pošiljke pa bodo odposlane, ko se naša ekipa vrne z dopusta. Hvala za razumevanje.