Revizijska vratca za kamin 30×45 cm z varovalom – ometana pokrovna plošča

175,44 z DDV

Na zalogi

Šifra: rtmsv3045w Kategorija:

Opis

Vrhunske revizijske odprtine CB-TEC omogočajo enostaven dostop v primeru čiščenja dimnih cevi ali pregleda notranjosti kamina oz. peči. Pokrovna plošča je iz izolacijske kalcij-silikatne plošče, kar omogoča enostaven nanos ometa kakor na ostali površini kamina. Tako je revizijska odprtina skoraj nevidna in estetsko nemoteča. Primerna je za vgradnjo na območju visokih temperatur v bližini kurišča. Odpre se s pritiskom na pokrovno ploščo, vgrajeno pa ima tudi varovalo, da plošča ne pade na tla.

Dodatne informacije

Teža 5.5 kg
Dimenzije (DxŠxV) 30 × 45 cm

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.