Akcija!

KOMPLET PREMIUM ŠAMOTNA PLOŠČA + PREMIUM LOPAR ZA PEKO V PEČICI

59,90 47,92 z DDV

Na zalogi

Šifra: 16136+16082 Kategorija:

Opis

PREMIUM ŠAMOTNA PLOŠČA ZA PEKO V PEČICI

Premium plošča za peko pizz, kruha in izdelkov iz testa v električni pečici. Ploščo enostavno vstavite v pečico in si pričarate krušno oz. pizza peč kar v vaši kuhinji.

Premium ploščo odlikuje njena izdelava, izdelana je iz glajenega vlečenega šamota. Tak postopek izdelave ji omogoča daljšo življenjsko dobo glede na stiskane plošče.

Zaradi njene sestave zahteva manj energije in časa, da se ogreje na delovno temperaturo, hkrati pa jo dovolj dobro zadržuje, da peče tako dobro kot plošča iz stiskanega šamota.

Izdelek je izdelan v Nemčiji in ima vse potrebne certifikate za uporabo v prehrambne namene. Plošče so enake sestave kot profesionalni produkti, ki se uporabljajo za izdelavo pizza peči.

Si želite peči pice kot v vaši najljubši piceriji? Preizkusite našo šamotno ploščo in postanite še eden izmed številnih zadovoljnih uporabnikov.

  • Pečarski šamot – naravni material kot v pizza in krušnih pečeh
  • Gladka površina na obeh straneh plošče
  • Glajeni robovi
  • Daljša življenska doba kot pri sorodnih izdelkih
  • Optimalna izraba topotne energije za peko

Dimenzija plošče 40x30x3cm
Teža cca. 7kg

LESEN LOPAR ZA PIZZO ALI KRUH PREMIUM

Lopar za pizzo ali kruh. Priročen je tudi za serviranje.

Loparji so izdelani iz kvalitetnega suhega (8-10% vlage) lesa bukve.
Površina je naravna brez površinske obdelave z laki ali olji.

Dimenzije brez ročaja 35×28.5×1.3cm
Teža cca. 1kg

Dodatne informacije

Teža 8 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

SPOŠTOVANI KUPCI

Od 25.7.2020 do 9.8.2020 bo osebje naše trgovine na kolektivnem dopustu. V tem času lahko še vedno opravite nakup, pošiljke pa bodo odposlane, ko se naša ekipa vrne z dopusta. Hvala za razumevanje.