Akcija!

KOMPLET ŠAMOTNA PLOŠČA ZA PEKO PIZZE ALI KRUHA + INOX LOPAR

55,00 43,99 z DDV

Na zalogi

Šifra: 16136 + 16002 Kategorija:

Opis

CoolFotr časti 20% + edinstven recept za popolno domačo pico!

ŠAMOTNA PLOŠČA ZA PEKO V PEČICI

Šamotna plošča za peko pizz, kruha in izdelkov iz testa v električni pečici. Ploščo enostavno vstavite v pečico in si pričarate krušno oz. pizza peč kar v vaši kuhinji.

Dimenzija plošče ustreza za uporabo v standardni gospodinjski električni pečici, uporabite pa jo lahko tudi na žaru ali vrtnem kaminu.

Premium ploščo odlikuje njena izdelava, izdelana je iz stiskanega pečarskega šamota. Odlikuje jo gladka površina na obeh straneh plošče ter ročno brušeni robovi.

Plošča ima vse potrebne certifikate za uporabo v prehrambne namene. Plošče so enake sestave kot profesionalni produkti, ki se uporabljajo za izdelavo pizza peči.

Nežna sevalna oddaja toplote omogoča optimalno pripravo kruha, pizz ali domačega peciva. Plošča se v pečici segreje na maksimalno temperaturo nato pa nežno oddaja toploto - rezultat je hrustljava skorja in nepozaben okus jedi.

Si želite peči pice kot v vaši najljubši piceriji? Preizkusite našo šamotno ploščo in postanite še eden izmed številnih zadovoljnih uporabnikov.

  • Ugodna cena in priročnost – Nimate prostora, sredstev ali želje po postavitvi krušne peči? S šamotno ploščo za peko jo imate lahko kar v vaši pečici in to za zelo ugodno ceno.
  • Tradicija in domač okus pečenih dobrot – Jedi pripravljene na šamotni plošči imajo boljši okus. Tudi priprava hrane je postopek, ki nas navda z zadovoljstvom in jedi doda pridih domačnosti. Pice, kruh in ostale jedi so okusne in hrustljave.
  • Pečarski šamot – naravni material kot v pizza in krušnih pečeh
  • Gladka površina na obeh straneh plošče - običajne šamotne plošče imajo hrapavo površino (testo se lahko trga)
  • Glajeni robovi (ročno brušeno)
  • Masivnost in akumulacija toplote med peko - Plošča lepo in enakomerno prenaša in ohranja toploto
  • Enostavna uporaba – ploščo položimo v pečico jo segrejemo in vse je pripravljeno za pripravo dobrot.
  • Daljša življenjska doba kot pri sorodnih izdelkih (stiskani šamot)

 

DIMENZIJA PLOŠČE: 40 x 30 x 3 cm
TEŽA PLOŠČE: ca. 6,8 kg

 

INOX LOPAR ZA PIZZO ALI KRUH 

Lopar iz nerjaveče kovine olajša nalaganje in jemanje pizze ali kruha iz pečice ali s šamotne plošče.

Lopar se lahko pomiva. Ima ergonomsko oblikovano držalo in neupogljivo 1mm tanko ploskev iz nerjaveče pločevine, ki vam omogoča, da s pizzo ali kruhom delate kot pravi profesionalec.

Privoščite svoji pizzi le najboljše, privoščite ji naš zmagovalni komplet.

DIMENZIJA PLOŠČE: 40x30x3 cm
DIMENZIJA LOPARJA: FI 25cm, dolžina ročaja 19cm

Dodatne informacije

Teža 7.5 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

DOBRODOŠLI NA SPLETNI TRGOVINI VSEZAKAMIN.SI

Strankam sporočamo, da je od 14.12.2020 do nadaljnjega možen OSEBNI PREVZEM na prevzemni točki pred sedežem podjetja.

OSEBNI PREVZEM JE MOŽEN OD PON do PET med 8:00 in 16:00.

Spletna trgovina posluje normalno, saj vam naročeno blago (razen izjem) pošljemo na vaš dom z dostavo. 

Za vprašanja smo dosegljivi na prodaja@vsezakamin.si in telefonski številki 041/374 500 od PON do PET med 8:00 in 16:00.

Najlepša hvala za razumevanje in ostanite zdravi,

Ekipa vsezakamin.si