KERAMIČNA VOLNA PROMAT ALSIFLEX 12,7mm

12,65 z DDV

Na zalogi

Šifra: 10538 Kategorija:

Opis

Volna je iz temperaturno odpornih vlaken, debeline 12,7mm .
Volna je lahka in fleksibilna za uporabo.
Uporablja se za izolacijo kurišč krušnih/pizza peči ter zatesnitve
pri montaži kamina ali peči.


Toplotna obstojnost: do 1260 °C
Toplotna prevodnost pri 800°C : 0,18 W/mK

Dimenzije: 14640x610 mm

Cena velja za dolžinski meter.

Cena celotnega paketa : 100€ + DDV

 

Št. artikla 1145

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Dimenzije (DxŠxV) 1464 × 61 × 1.27 cm

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

SPOŠTOVANI KUPCI

Od 25.7.2020 do 9.8.2020 bo osebje naše trgovine na kolektivnem dopustu. V tem času lahko še vedno opravite nakup, pošiljke pa bodo odposlane, ko se naša ekipa vrne z dopusta. Hvala za razumevanje.