Akcija!

KAMINSKA PEČ NA DRVA NORDICA STEFANY FORNO BII

2.881,64 2.305,31 z DDV

Dobavljivo – ni na zalogi

Opis

Kaminska peč na drva NORDICA STEFANY FORNO BII iz serije Harmony je prosto-stoječa peč.

Zunanjost peči je lahko izdelana iz naravnega kamna (Natural stone) kateri je za doplačati 98€ ali pa iz keramike in sicer v rdeči (Bordeaux) ali pa bež barvi (Perchament)

Steklo na vratih je odporno do 750°C - termično steklo.

Pod kuriščem se nahaja tudi prostor za shranjevanje drv.

Nad kuriščem pa je tudi 24l velika pečica.

Bring the breath into combustion oz. BBC je sistem ki omogoča dovod zraka iz zunanjosti direktno v kurišče. To omogoča vgradnjo v vse vrste objektov, saj ne porabljajo kisika iz prostora

Tehnologija PCS (Post Combustion System) oz. sistem dodatnega zgorevanja s pomočjo sekundarnega in terciarnega zraka. Nezgoreli dimni plini v popolnosti zgorijo, poveča se izkoristek, močno pa se zmanjšajo tudi emisije škodljivih snovi.

Clean Glass Control oz. CGC je sistem ki omogoča ohranjanje čistega stekla na notranji strani vrat kurišča. To je omogočeno z dotokom svežega predgretega zraka, ki odriva dim stran od stekla in s tem to ostane čisto.

Resistant door at the time oz. RDT je tehnična rešitev ki omogoča optimalno tesnjenje vrat v vsakem trenutku gorenja.

TEHNIČNI PODATKI:

Nazivna toplotna moč: 10,6 kW

Maksimalna toplotna moč: 12,5 kW

Izkoristek: 85,1 %

Zmožnost ogrevanja prostora: do 303 m3

Dimenzije (ŠxVxG): 660x1300x586 mm

Teža: karamika 239 kg, Naravni kamen 371 kg

Poraba goriva: 2,9 kg/h

Izhod dimnih plinov: fi 150 mm (navzgor in navzdol)

Energijski razred: A+

https://www.lanordica-extraflame.com/en/products/wood-stoves/stefany-forno-bii

Dodatne informacije

Teža 239 kg
Dimenzije (DxŠxV) 66 × 57 × 1300 cm

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

SPOŠTOVANI KUPCI

Od 25.7.2020 do 9.8.2020 bo osebje naše trgovine na kolektivnem dopustu. V tem času lahko še vedno opravite nakup, pošiljke pa bodo odposlane, ko se naša ekipa vrne z dopusta. Hvala za razumevanje.