Akcija!

KAMINSKA PEČ NA DRVA NORDICA DORELLA L8 X

904,02 723,22 z DDV

Dobavljivo – ni na zalogi

Opis

Kaminska peč na drva NORDICA DORELLA L8 X iz serije Dorella je prostostoječa peč.

Zunanjost peči je izdelana iz keramike ali pa iz naravnega kamna. Karamika je lahko v rdeči (Bordeaux) ali pa bež (Parchament) barvi. Na karamiki so tudi vzorci (kot jih lahko vidite na sliki).

Steklo na vratih je odporno do 750°C - termično steklo.

Tehnologija PCS (Post Combustion System) oz. sistem dodatnega zgorevanja s pomočjo sekundarnega in terciarnega zraka. Nezgoreli dimni plini v popolnosti zgorijo, poveča se izkoristek, močno pa se zmanjšajo tudi emisije škodljivih snovi.

Resistant door at the time oz. RDT je tehnična rešitev ki omogoča optimalno tesnjenje vrat v vsakem trenutku gorenja.

TEHNIČNI PODATKI:

Nazivna toplotna moč: 6,8 kW

Maksimalna toplotna moč: 8,8 kW

Izkoristek: 77 %

Zmožnost ogrevanja prostora: do 195 m3

Dimenzije (ŠxVxG): 465x845x491 mm

Teža: karamika : 90 kg                                                                                                            Naravni kamen : 102 kg

Poraba goriva: 2,1 kg/h

Izhod dimnih plinov: fi 120 mm (navzgor)

Energijski razred: A

https://www.lanordica-extraflame.com/en/products/wood-stoves/dorella-l8-x

Dodatne informacije

Teža 90 kg
Dimenzije (DxŠxV) 47 × 50 × 845 cm

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

SPOŠTOVANI KUPCI

Od 25.7.2020 do 9.8.2020 bo osebje naše trgovine na kolektivnem dopustu. V tem času lahko še vedno opravite nakup, pošiljke pa bodo odposlane, ko se naša ekipa vrne z dopusta. Hvala za razumevanje.