Akcija!

FANOLA BIOETANOL ZA KAMINE 5L

20,00 15,99 z DDV

Na zalogi

Šifra: 12922 Kategorija:

Opis

Gorivo za kamine in gorilnike na bioetanol.

Fanola® je biološko čisto, ekološko gorivo na osnovi etanola, ki je dvakrat destiliran. Etanol je rastlinskega izvora, pridobljen s procesom fermentacije saharina iz letnega pridelka.

Gorenje bioetanola Fanola® je "čisto", edini produkti gorenja so: toplota, CO2 in para.

Po končanih mnogih testih  je Fanola® prejela certifikat EcoFuel, ki dokazuje najvišji standard kakovosti glede na pogoje varstva uporabe za ljudi in okolje.

Ker bioetanol Fanola® ni namenjen uživanju je denaturiran. Proizvod je potrebno uporabljati tako, kot je navedeno na nalepki in v uporabniškemu priročniku. Denaturirani alkohol je sestavljen iz organskih substanc in je navtralen glede obremenjevanja okolja.

Lastnosti in pogoji gorenja

-brez dima in neprijetnih vonjav med gorenjem-potrjena varnost uporabe
-ko-produkti izgorevanja:toplota, para in CO2 (primerljivo s človeškim dihanjem)-popolno izgorevanje brez madežev, saj, pepela ali škodljivih substanc-dodatno prezračevanje ni potrebno

Podrobni pogoji gorenja so opisani v uporabniškem priročniku na nalepki.

Dodatne informacije

Teža 5 kg

100% PREVERJENI MATERIALI IN OPREMA NAJVIŠJE KVALITETE

Vsi artikli v spletni trgovini so preizkušeni s strani strokovnjakov pečarjev iz Pečarstva Hrovat iz Mengša. Z nakupom teh artiklov torej veste, da ste dobili najboljše, kar je dostopno na trgu. Delo bo hitro in enostavno, rezultati pa vrhunski.

STROKOVNO SVETOVANJE IN POMOČ ZA BREZSKRBEN NAKUP

Vas zanimajo lastnosti materiala ali pa ne veste katerega naročiti? Kontaktirajte nas in pomagali vam bodo naši usposobljeni prodajalci, ki se spoznajo na gradnjo kaminov in peči.

B2B – PRODAJA PODJETJEM

Naše podjetje je zastopnik in uvoznik za številna priznana podjetja na področju pečarstva. V kolikor imate podjetje nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za sodelovanje.

MATERIAL NA ZALOGI

Osnovni material in oprema za gradnjo kaminov in peči je skoraj vedno na zalogi. Tako lahko hitro dobite artikel, ki ga potrebujete za vaš projekt.

ZA TISTE, KI ŽELIJO NAJVEČ

Nismo zgolj prodajalci, temveč predvsem izkušeni pečarji. V kolikor želite, da vaš projekt kamina, lončene peči, štedilnika ali letne kuhinje prevzamejo profesionalci smo vedno na voljo. Vrhunske storitve in najvišja kakovost izdelave.

SPOŠTOVANI KUPCI

Od 25.7.2020 do 9.8.2020 bo osebje naše trgovine na kolektivnem dopustu. V tem času lahko še vedno opravite nakup, pošiljke pa bodo odposlane, ko se naša ekipa vrne z dopusta. Hvala za razumevanje.